« نخستین همايش آينده اقتصاد فناوری اطلاعات» با حمایت سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور، سازمان فناوری اطلاعات ايران و با هم کاري هلدينگ بين المللي متاکو – داناکبا رويکرد هم انديشي و بررسي سياست گذاري هاي کلان ، فرصت ها و چالش ها در توسعه تعاملات بين المللي و ارتقاء نقش فعالان اقتصادي ايراني در بازار جهاني فناوری اطلاعات و در جهت بستر سازي و بالا بردن ميزان آمادگي و بهره مندي هر چه موثرتر از فرصت هاي پيش رو و با حضور و سخنرانی معاون محترم وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران جناب آقای مهندس جهانگرد ، رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور جناب آقای ناصرعلی سعادت، با سمت رئیس همایش و با گردهمایی از مدیران ارشد برندهای مطرح داخلی و خارجی در ۲ پنل در نظر گرفته شده در محورهای:
اینترنت/تجارت الکترونیک و دولت الکترونیک/اپراتورها/امنیت/شبکه/بیگ دیتا/اپلیکیشن/استارتاپها
هم زمان با روز سوم بیست و سومین نمایشگاه الکامپ از ساعت ۱۵:۰۰ الی ۱۸:۳۰ در سالن شماره ۱ نمایشگاه بین المللی تهران ، با استقبال گسترده مخاطبین برگزار شد.
همایش با سخنرانی جناب آقای سعادت ، رئیس همایش و رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور آغاز شد.
به گزارش ستاد خبری الکامپ ناصر عالی سعادت در این همایش گفت: فناوری اطلاعات و ارتباطات در سه سال گذشته توسعه فراوانی داشته و اقتصاد بدون فاوا معنا ندارد. اگر تا چند سال پیش عده زیادی گوشی هوشمند نداشتند، اکنون استفاده نکردن از این گوشیها عجیب تلقی میشود.
وی افزود: سرعت رشد و تحول در حوزه فاوا را میتوان به خوبی در سه دوره اخیر نمایشگاه الکامپ مشاهده کرد و این رویداد هم پا با حوزه فاوا، رشد سریعی را تجربه کرده است.ادامه…
سپس معاون محترم وزیر و رییس سازمان فناوری اطلاعات به ایراد سخنرانی پرداخت و پیشبینی کرد فناوری اطلاعات و ارتباطات در برنامه ششم توسعه رشد میانگین سالانه ۱۹/۶ درصدی را تجربه کند.
نصرالله جهانگرد در این نشست با بیان این که برگزاری این گونه همایشها به صورت سالانه میتواند در ارتقای اقتصاد فناوری اطلاعات در کشور و ارتقای دانش این حوزه نقش موثری داشته باشد گفت: برآوردهای صورت گرفته از وضعیت دسترسی به خدمات ارتباطی و اطلاعاتی از برنامه اول توسعه تا برنامه پنجم نشان میدهد که در هر برنامه رشدی بیش از دو برابر در این حوزه را داشتهایم.
وی با بیان این که بیشترین تمرکز در برنامههای توسعهای روی فناوری ارتباطات (CT) بوده است گفت: در برنامه اول توسعه حدود ۸ هزار خط ثابت در کشور وجود داشت اما در برنامه چهارم بیش از ۲۰ میلیون خط و هماکنون نزدیک به ۳۰ میلیون خط تلفن ثابت در کشور وجود دارد. در بخش شبکه موبایل نیز که از برنامه سوم توسعه شاهد عرضه آن بودیم رشد چند برابری را شاهد هستیم.ادامه …
همایش با سخنرانی جناب آقای سلجوقی، عضو هیئت مدیره سازمان فناوری اطلاعات ادامه یافت.سپس پنل دوم با حضور سرکار خانم دکتر آریا ، مدیرعامل گروه شرکت های کهکشان، جناب آقای قانع ، معمار فناوری مراکز داده،جناب آقای مهندس کامل حکیم ، مدیر عامل پاد و جناب آقای دکتر ثنایی ، مدیرعامل شرکت آریا همراه رسانه و ارائه مطالب به ترتیب در حوزه های امنیت،بیگ دیتا،شبکه،دیتاسنتر برگزار شد.
همایش با سخنرانی و ارائه مطالب جناب آقای مکس پرسون ، قائم مقام حوزه اروپا شرکت اینپلنیون و جناب آقای دکتر کریستف تایس ، رئیس هیئت مدیره P3 گروپ ادامه یافت .
در پنل دوم جناب آقای دکتر جوانمردی، مدیر عامل شرکت فناپ، جناب آقای مهندس منشی پور، مدیرعامل شرکت تپسی و جناب آقای دکتر عبداله زاده دبیر کمیسیون اقتصاد دیجیتالی کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین المللی به سوالات حضار در به ترتیب در حوزه تجارت الکترونیک ،استارت آپ و اقتصاد دیجیتالی پاسخ دادند
و در نهایت این همایش با گرفتن عکس دسته جمعی و پذیرایی از شرکت کنندگان په کار خود پایان داد.